zondag 16 augustus 2020

DIKKE PROFICIAT AAN DEZE GASTEN !!

Ralph Verberkt - Jos Kuypers en kampioen Jeroen van Eerd. Het eerste Corona podium van 2020 op Raceway Venray !!! 13 deelnemers voor het Clubkampioenschap van de Dutch Oval Series, maakten het eerste weekend zeker 'volwaardig' in de LMV8 series. De trainingen op Zaterdag lieten indrukwekkende tijden zien. Het mooie zonnetje, en de nieuwe banden, lieten impressionante tijden optekenen. Barry Maessen heeft het ronderecord nog. Voor hoelang, is ongeweten. Barry Maessen die zijn bolide nog volledig moest afstellen aan de crash van vorig jaar tijdens de laatste race. Kampioen Jeroen van Eerd reed als een diesel, verbeterde zich echter heat na heat. Met een 'veteraan' als uitspringer, zijn teamgenoot Jos Kuypers. Een winst en twee 2e plaatsen verzekerden hem van een tweede podiumplaats. Maar Ralph Verberkt deed wat hij beloofde. 2020 zou zijn jaar geworden zijn. Een top-team in opmars, met de juiste piloot aan het stuur. Ralph Verberkt was echter altijd al een 'geduchte' kandidaat kampioen!

 Een schrik, voor al de gewezen kampioenen. Onze Belgische Kampioen Jentsen Adriaenssens vocht mee. Maar voorlopig bleken de 'offsets' iets te snel. Broer Darragh Adriaenssens had pech. Maar vermits de laatste Belg er niet bij was, verdeelden zij hun podiumplaatsen in de 'Ascar' divisie. Het lijkt erop dat de 'Ascar' divisie geheel Belgisch getint zal worden.. Nieuwkomer Eric Sliphorst, draaide mooi mee. De aanwezigheid van Gil Linster, die zijn Amerikaanse deelname moest opzeggen door Corona, voelde zich in zijn sas bij Bachor Racing als tweede rijder. Met de uitmuntende wagen van Patrick Heckhausen. enNaast Philipp Bachor! Het team wat verwoest werd na een brand, en dit weekend toch met twee wagens aan de start stond. RESPECT! En dan vergeten we nog Stephan Driessen, Yevgen Sokolovskiy, Racingteam Hajuex en Dennis Jay Sargent Jr. Ik ben er zeker van, dat ze er graag bij waren. En dat ze zich geamuseerd hebben! Doe daar in September Jeroen Hermans en #24 - Onze Tony Sempels bij, en we spreken over een 'vol' veld. Als laatste, wil ik de Organisatie en Raceway Venray feliciteren voor hun Corona maatregelen. FULL HOUSE is altijd leuker. Hun oogpunt om het toch te laten plaatsvinden, was echter sterker. En dat kan enkel lukken, als iedereen zijn voorzorgen neemt. 

 27 SEPTEMBER zijn we erbij. Of ik je kan knuffelen, is nog niet zeker. Voor mij is de hele Raceway Venray een 'bubbel'. Maar we gaan het toch 'veilig' houden . Voor de Organisatie en Raceway Venray. Ze hebben deze bange dagen, MET GLANS doorstaan! Groetjes! #24 Tony Sempels