maandag 7 december 2020

Voetbal => ""SUMMERCUP 2016"" op Kvv Heusden-Zolder terreinen

 
  
  
Op 10 juli 2016 werd er op de terreinen van Berkenbos een mini voetbal tornooi georganiseerd. Bezieler en organisator Burak Ekizoglu kon na afloop terugblikken op een zeer geslaagd tornooi. Er waren 16 deelnemende ploegen ingeschreven. De ploegen werden onderverdeeld in vier groepen.Er werd gespeeld naar het voorbeeld van het EK 2016 waardoor de best verliezende ploeg terug werd opgevist. Alles K.G. Carlo mocht dan voor de kleine finale spelen als best verliezende ploeg. Voor de toeschouwers was alles voorzien. Zo was er een Sisha bar( Dubai lounge uit Maasmechelen) uitgebaat door Ex profvoetballer Lens Annab. Oud speler van o.a. KVC. Westerlo en Lierse en volgend seizzoen spelend voor Thes Sport. 
Plezante anekdote; Twee scheidsrechters uit het Brabantse waren voor hun sponsor op bezoek bij Shakerato in Genk. Het toeval wilde dat een van hun naar het toilet moest en een flyer zag hangen van Summer Cup 2016. De sman informeerde naar organisator Burak Ekizoglu of ze geen scheids konden gebruiken voor hun tornooi. Dit was als een Godsgeschenk voor Burak en zo kreeg hij niet twee maar vier scheidsrechters cadeau. De finale werd gespeeld door Houthalen Boy's en Borussia Dortmund. Eindstand was 8-7 in het voordeel van de Houthalen Boy's. Zij kregen de beker uit handen van Burak Ekizoglu en dankte op zijn beurt iedereen die meegewerkt, maar vooral naar de sportiviteit. Hij hoopt dan ook om in 2017 zijn tweede Summer Cup te kunnen organiseren.
 
Uitslag Summer Cup 2016 
1: Houthalen Boy's 
2: Borussia Dortmund 
3: Alles K.G. Carlo. 
Beste speler van het tornooi was Domenico Grossi van de Houthalen Boy's. 
De beker van de fairplay ging naar Hakuna Matata. Een groep Afrikaanse spelers. Zij voerde na ieder doelpunt een dansje uit wat het publiek zeker wist te appreciëren. 
Op naar 2017.................’ Met veel dank aan Joseph Bams