vrijdag 31 juli 2020

PAPIERophaling door Scouts Eversel op zaterdag 01 augustus in Eversel+Ubbersel

Aan de jeugdlokalen in de Butastraat nummer 20 in Eversel is  het zaterdag 01 augustus  weer de papierslag en die zal vanaf dan  zoals steeds de tweede zaterdag van de maand pas doorgaan, Dus GEEN papierophaling op de tweede zaterdag want dan zijn we op kamp met de Scouts gewoon 1 week vroeger op zaterdag 01 augustus vanaf  09 uur 's morgens. 

Onze mensen zullen steeds een mondmasker en handschoenen dragen en proberen te werken met die 1,5 meter afstand rekening te houden.
De volgende papierslag staat dan op 11 juli genoteerd.

Je kan natuurlijk ook steeds zelf uw papier brengen naar onze containers
- wel met mondmasker en handschoenen aan.
- rekening houden met de 1,5 meter afstand.

We willen toch nog even de richtlijnen van de papierslag toelichten:
 Alle papier dient buiten te staan op de zaterdag in kwestie voor 09u ’s ochtends. Dit met uitzondering van de Beringersteenweg, hier dient het papier reeds voor 08u ’s ochtends buiten te staan (dit omwille van de verkeersdrukte/veiligheid).

Elke straat wordt in principe slechts één keer opgehaald.
Papier dat dus te laat buiten wordt gezet, zal niet meer worden opgehaald, maar kan eventueel wel nog die zaterdagvoormiddag zelf worden binnengebracht bij de containers aan jeugdlokalen te Eversel (Butastraat 20).
Let wel: dit geldt enkel tijdens de duur van de ophaling.
We vragen ook de nodige aandacht zodat geen plastics, glas, isimo, of andere materialen tussen het papier geraken; dozen waar te veel van dit materiaal inzit, worden niet meegenomen.
Wij danken jullie voor jullie begrip en medewerking. Scouts Eversel