zaterdag 18 juli 2020

Lachen op het marktplein

Fans van stand up comedy mogen zich alvast in de handen wrijven. Op woensdag 5 augustus maakt niemand minder dan Bert Gabriëls ons Marktplein onveilig tijdens de TVL Zomervertelling.

“We mogen weer uit ons kot en geloof me, het doet goed als je na al die maanden eens goed kan lachen. Dat laatste doen we tijdens de Zomervertellingen en net als mijn #Eindejaars wordt het meer dan lachen met corona. Eerst leek het erop dat er bijna alleen maar corona-nieuws zou zijn. Ik dacht oei, maar ook in de media is het virus over zijn hoogtepunt en dadelijk begint de komkommertijd. Voor mij ideaal, want dan is het makkelijk om opvallende nieuwsberichten te scoren en die krijgen allemaal een plekje in de Zomervertellingen. Ik moet zeggen, ik heb er nu al goesting in”, vertelt Gabriëls.

Voor deze corona-editie van de Zomervertellingen slaan TVL en het lokaal bestuur de handen opnieuw in elkaar. Het principe is simpel: we schotelen een hilarische verteller voor op een speciale openluchtlocatie in onze gemeente. Het Marktplein leent zich perfect voor dit soort van evenementen. Zijn de weergoden ons slecht gezind, dan gaat deze voorstelling niet door.

De toegang tot de Zomervertelling is helemaal gratis. Bovendien trakteert Brouwerij Martens alle bezoekers op een heerlijk glas Sezoens. Parkeren kan zoals steeds op het Schachtplein of op de parking aan Brancardiershof. Vanaf 19 uur kan je op het Marktplein terecht, de vertelling start stipt om 20 uur. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles corona-proof is. Alle praktische info hierover volgt later.

Let op: bezoekers brengen zelf een stoel of krukje mee om de voorstelling te volgen. Haal dus snel je kampeerstoeltje uit je tuinhuis en geniet samen met ons van een hilarische avond!
Info: www.heusden-zolder.be