woensdag 29 juli 2020

GEEN trainingen bij KBBC Zolder in augustus

Op 27 juli werden verstrengde maatregelen door de nationale veiligheidsraad aangekondigd, gevolgd door de beslissing van Basketbal Vlaanderen om in augustus geen wedstrijden toe te laten en de start van de competitie uit te stellen tot ten vroegste het weekend van 2-4 oktober 2020.

Zoals iedereen weet, behoren Heusden-Zolder en enkele aanpalende gemeenten tot de top in België op het vlak van het aantal besmettingen.

In het belang van de gezondheid van onze leden, neemt onze club haar verantwoordelijkheid en heeft beslist om ALLE sportieve activiteiten (trainingen, …) uit te stellen tot maandag 31 augustus 2020.

We roepen iedereen op, om de opgelegde maatregelen stip na te leven. Beperk in ieder geval uw sociale contacten in uw privéleven tot een absoluut minimum. Niet het virus, maar wel ons gedrag bepaalt wanneer en hoe we terug onze favoriete sport kunnen beoefenen.

Dit wil niet zeggen dat we niet meer mogen bewegen of individueel sporten. Ook lichaamsbeweging stimuleert je weerstandsvermogen en bevordert je mentale gezondheid. Blijf dus bewegen, zo ben je topfit als we er terug aan beginnen.

We blijven de situatie op de voet volgen en houden jullie, van zodra er meer nieuws is, verder op de hoogte.