donderdag 4 juni 2020

UNIZO H|Z haal veel meer uit je smartphone met deze handige tips & tricks

UNIZO Limburg lanceert i.s.m. UNIZO Heusden-Zolder 5 webinars tijdens een Facebook live op onze Facebook pagina met relevante onderwerpen om te ondernemen in deze crisistijden.
De webinars zijn gratis en vereisen geen specifieke login.

Sessie 5: There's probably an app for that: haal meer uit je smartphone
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone maar wist je dat veel mensen slechts 20% uit de capaciteit van hun telefoon halen?
Tijdens dit webinar toont Emiel je hoe je van je smartphone een echt werkinstrument maakt. Met zijn tips bespaar je gemakkelijk een uur per dag en heb je je business letterlijk in de hand.
Spreker: Emiel Jans, UP-TO-DATE Webdesign
Tenslotte helpen we je ook graag op weg en bieden wij je onze vloerstickers aan, aan je linkse zijde. Op die manier kan je ervoor zorgen dat jouw klanten de social distancing zonder probleem en op een leuke manier respecteren.
Social Distancing bollen
Om de opgelegde maatregelen betreffende social distancing nog beter te laten uitvoeren heeft UNIZO Heusden-Zolder een gratis 'bollensysteem' ontwikkeld. Het zijn stickers die je op de vloer kan kleven, waarop je klanten wachten en bijgevolg de veilige afstand bewaren. De bollen zijn voorzien van leuke teksten.

Ik wil ook bollen? Vul dan het formulier hier onder in met het aantal en je adres ... dan zorgen wij voor een snelle levering. De stickers kunnen aangebracht worden op een 'propere' ondergrond. De bollen hebben een diameter van 30 cm. Is jouw winkel nu nog niet open, ook dan kan je er bestellen want we gaan ervan uit dat sociale afstand houden nog een tijdje ingeburgerd zal blijven. Ga naar het formulier
Bert Moons voorzitter UNIZO Heusden-Zolder www.unizo.be/heusden-zolder