dinsdag 2 juni 2020

Tattoo PRETTY met nieuwe webshop


Passie voor kunst, creëren, ontwerpen en tattoos, is de basis van mijn shop. Bijna 4 jaar leg ik mij met heel veel plezier toe op het waarmaken van ideeën, dromen en wensen van mijn klanten. Elke tattoo wordt gezet met evenveel toewijding, enthousiasme en uiteraard in samenspraak met de klant. Daar wil ik mij ook voor blijven inzetten. Tatoeëren is en blijft mijn grote passie en core business, maar mijn artistieke kant ziet het veel grootser en ruimer, waardoor het idee begon te spelen om een extraatje aan te bieden. Omdat ikzelf niet hou van het gewone, alledaagse commerciële en er van uit ga dat iedereen wel houdt van iets uniek, besloot ik om originele maar toch betaalbare musthaves aan te bieden. Onze accessoires en dergelijke zijn niet te vinden in winkelketens en voor een groot deel handgemaakt. Nieuwsgierig? Neem dan vlug een kijkje in onze webshop en ontdek de laatste nieuwe collecties. Volg ons op FACEBOOK om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes!
Tattoo Pretty In ink  op de Guido Gezellelaan 87/2 is sinds korte tijd ook van start gegaan met een webshop met juwelen, handtassen, accessoires ed.... De link is KLIK HIER