woensdag 10 juni 2020

Tarzan & Jane

Binnen & Buitenspeeltuin Tarzan & Jane kregen gisteren vrij onverwacht toch het nieuws dat de buitenactiviteiten mogen openen vanaf zaterdag 13 juni. Dus nu zaterdag openen we met afhaal ijs, ijscoupes, pannenkoeken, wafels en snacks terwijl de kids gebruik kunnen maken van onze gratis buitenspeeltuin. Binnenspeeltuin is het spelen pas mogelijk vanaf 1 juli.

Zij weten nog niet onder welke voorwaarden maar gaan er grotendeels van uit dat het in dezelfde lijn zal liggen van de restaurants. Kinderen behoren niet tot de risicogroep dus hier verwachten ze niet veel bijkomende moeilijkheden. 

Vlak voor de Corona hebben Caroline & Filip ge├»nvesteerd in geluidspanelen in de grote speelzaal waardoor er veel minder geluidshinder is. 
Nieuw kunnen wij nu al melden dat Tarzan & Jane starten vanaf 13 juni met afhaal schepijs in 18 verschillende smaken zelf ambachtelijk geproduceerd.Dit blijven we ook doen na opening van de speeltuin. 
De bistro zal dan ook geopend zijn voor pannenkoeken, wafels en overheerlijke ijscoupes. Rekening houden met de corona maatregeling van 1,5 m afstand, handen ontsmetten bij binnen & buiten gaan.
Wel jammer dat de binnenspeeltuin nog niet open mag. 

Tarzan & Jane gelegen in de Michel Scheperslaan 183 te 3550 Heusden-Zolder
Info en contact via 0472 47 60 47 en bezoek onze website KLIK HIER