woensdag 3 juni 2020

Fietsen om te winnen

Fervente fietsers hebben 3 juni met stip aangeduid in hun agenda. Op deze Wereld Fietsdag staat de fiets centraal. Als UCI Bike City zijn we steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze inwoners te overtuigen om meer de fiets te gebruiken. En dat bleek de laatste tijd een stuk makkelijker. De maatregelen rond corona zorgden ervoor dat we meer naar onze fiets grepen. We verkenden eigen streek of vertrokken op ons stalen ros naar het werk. Met de versoepelingen willen we uiteraard stimuleren om op die golf verder te gaan. We willen onze inwoners aansporen om te blijven fietsen, naar school, het werk of gewoon voor de fun.

Naar aanleiding van Wereld Fietsdag organiseren we daarom een wedstrijd voor jong en oud. En de prijs is niet van de minste dankzij Circuit Zolder, een trouwe partner van ons als UCI Bike City! Deelnemers maken kans op één cadeaubon voor een echte circuitdoop. Tijdens de Racing Experience kan je meerijden met een professionele piloot in een Porsche gedurende 3 ronden.

Wat moet je doen? Trek er zoveel mogelijk op uit met je fiets en maak een leuke foto van je fietservaring. Deze stuur je in via ons WhatsApp-nummer, 0477 96 48 88. Uit alle inzendingen kiezen we op woensdag 1 juli onze winnaars. Smeer je fietsbenen maar in!
 Info: Team Sport – 011 80 80 85 Met veel dank aan www.heusden-zolder.be voor deze info en foto