zaterdag 20 juni 2020

Corona Update #24 LMV8 Tony Sempels

* Vooraleerst een dikke pluim voor de V8 organisatie en Raceway Ven!!
* Een welgekomen trainingsdag werd voorzien, volgend weekend. Helaas kunnen we daar niet aan deelnemen als team. De 3 belangrijkste mensen naast me, hadden door de 'versoepeling' rond de Corona regels, andere afspraken gemaakt met familie en vrienden, en dat mag ik hun NIET afnemen. En zonder hun, kan ik weer niet!!!

* De voorziene 'training' werd ondertussen verplaatst naar een latere datum, en dan gaan we er zeker bij zijn. Helaas zijn dan, door het Corona virus, ook toeschouwers nog niet gewenst! Ik begrijp de fans en toeschouwers hun frustratie, en geloof me, we hadden jullie er maar al te graag echt 'bij' gehad. Voorlopig kan het nog niet :(

* Morgen wordt de auto aan de verplichte 'testbank' gehangen bij Hendriks Motorsport. En dat is de laatste stuiptrekking, om onze schitterende #24 reglementair in orde te hebben voor wat er nog overschiet van seizoen 2020. Hij is dan ook meteen in orde voor 2021!!

* Vanuit Engeland kregen we stickers toegestuurd van CRPS AWARENESS - RACING 4 A CURE. Wij delen hun inzet dan ook graag met de nodige publiciteit! Met dank aan James Wilson-white. #24 zal hun kleuren met trots dragen!

Voor de rest, blijft het hard werken achter de schermen. Maar ik geef niet op! Ik blijf supertrots op mijn jongens (en meisjes) van SEVERENS RACING. Mijn sponsors, Raceway Venray, hun LMV8 organisatie en hun teams. Ze doen allemaal heel hard hun best, om gauw weer het beste van zichzelf te geven op de mooiste en snelste ovaal van Europa.

Nog effe doorbijten iedereen, en graag TOT GAUW !!!
Team # 24 LMV8
Tony Sempels