maandag 1 juni 2020

Begin juni omleiding in Stokrooie naar Heusden-ZolderHet Agentschap Wegen en Verkeer renoveert dit voorjaar in Hasselt de fietspaden langs de Snapperstraat - Stokrooieweg (N729) vanaf het kruispunt met de zijstraten Snapperstraat (kant Tuilt) tot net voorbij het kruispunt met de Kanaalstraat (kant Stokrooie). In elke richting wordt zo ongeveer 1 km fietspad vernieuwd. De beton wordt vervangen door asfalt.
De aannemer zal deze werken in 4 dagen uitvoeren. Volgens de huidige planning start hij op dinsdag 2 juni en zijn de werken ten laatste vrijdag 5 juni 2020 in de loop van de namiddag klaar.

Lokale omleiding richting Stokrooie

Om de veiligheid van zowel de wegarbeiders als de weggebruikers te vrijwaren, zal het agentschap de Snapperstraat-Stokrooieweg afsluiten voor het gemotoriseerd verkeer richting Heusden-Zolder. Deze weggebruikers kunnen dan een omleiding volgen via Waterlozestraat, Zolderstraat, Stokrooiestraat, Thiewinkelstraat en Holrakkerstraat.
Voor fietsers zal deze omleiding in beide richtingen gelden. Wie met de wagen richting Hasselt wil, kan gewoon langs de werfzone blijven rijden.
Met veel dank aan www.heusden-zolder.be/