vrijdag 8 mei 2020

Veilige warm-up voor Circuit Zolder: Activiteiten zonder publiek hervatten

De door omstandigheden lange winterslaap van Circuit Zolder is voorbij. Vanaf 11 mei zullen de professionele activiteiten worden hervat: trainingen, testdagen, rijvaardigheidscursussen en BMX. Met inachtneming uiteraard van de veiligheidsregels en zonder publiek of occasionele bezoekers. Er is controle aan de inkom, enkel vooraf aangemelde deelnemers aan de geplande activiteiten worden toegelaten. Avondfietsers moeten ook geduld oefenen.

Maar er zal regelmatig over het asfalt gescheurd worden. En dat stemt ons vrolijk. We kijken er naar uit de piloten, teams, medewerkers en onze businesspartners weer te zien – vanop 1,5 meter weliswaar; met luchpakket en zonder bar. Na winkels en bedrijven mag ook onze ‘funfastic’ fabriek van recreatie en sport stilletjes aan warm draaien.

En wanneer de groene vlag?

Wanneer mag de rem er eindelijk helemaal af?
Dat is geduldig en gehoorzaam afwachten. We brengen u zonder twijfel tijdig op de hoogte. Voor zover u het al niet deed: kruis zeker volgende datums aan in de agenda’s.
De manche van het DTM kampioenschap, het topweekend voor Zolder, staat - onder voorbehoud - gepland op 7-8-9 augustus.

Onze traditionele 24 Hours of Zolder hebben we ongebouwd tot een speciale ‘winter editie’ en zal gereden worden op 7 en 8 November.
Volg het op www.circuit-zolder.be en hou ons in de gaten.
Want we kijken er heel hard naar uit ook u weer te zien.