maandag 4 mei 2020

UNIZO H|Z hoe omgaan met emoties van medewerkers & klanten na corona

UNIZO Limburg lanceert i.s.m. UNIZO Heusden-Zolder 5 webinars tijdens een Facebook live op onze Facebook pagina met relevante onderwerpen om te ondernemen in deze crisistijden.
De webinars zijn gratis en vereisen geen specifieke login.

Tune dus vanaf 7 mei zeker in op onze wekelijks livesessies op Facebook. De aftrap wordt gegeven door Chris Vannitsem, die je concrete tips aanreikt over hoe je best omgaat met de emoties van medewerkers en klanten door corona.

Tenslotte helpen we je ook graag op weg en bieden wij je onze vloerstickers aan, aan je linkse zijde. Op die manier kan je ervoor zorgen dat jouw klanten de social distancing zonder probleem en op een leuke manier respecteren.
Social Distancing bollen
Om de opgelegde maatregelen betreffende social distancing nog beter te laten uitvoeren heeft UNIZO Heusden-Zolder een gratis 'bollensysteem' ontwikkeld. Het zijn stickers die je op de vloer kan kleven, waarop je klanten wachten en bijgevolg de veilige afstand bewaren. De bollen zijn voorzien van leuke teksten.

Ik wil ook bollen? Vul dan het formulier hier onder in met het aantal en je adres ... dan zorgen wij voor een snelle levering. De stickers kunnen aangebracht worden op een 'propere' ondergrond. De bollen hebben een diameter van 30 cm. Is jouw winkel nu nog niet open, ook dan kan je er bestellen want we gaan ervan uit dat sociale afstand houden nog een tijdje ingeburgerd zal blijven. Ga naar het formulier
Bert Moons voorzitter UNIZO Heusden-Zolder www.unizo.be/heusden-zolder