donderdag 14 mei 2020

💸!!!!!! 1 EURO TOMBOLA !!!!!!💸


Door het Coronavirus hebben onze jaarlijkse ouderavond en eetdag jammer genoeg niet kunnen plaatsvinden. Hierdoor vallen twee belangrijke bronnen van inkomsten weg. Daarom hebben we besloten om een online tombola te starten!!

 Er zijn zeer leuke prijzen te winnen, zoals:
 - Een bon van Tartufo - Een tas van Mamzel (zeer handig voor bivak!!)
 - Een verwenpakket van Broekmans
 - ......

 Je kan een lotje kopen voor 1 euro, deze moet je storten op de Chiro rekening (BE63 7351 1605 2808) met vermelding van je naam en telefoonnummer. Deze moeten dezelfde zijn als op dit formulier.

Na ontvangst van het bedrag sturen wij jullie in een sms de nummers van je lotje(s) door. Inschrijven gaat tot zaterdag 27 juni, 22:00 uur. De online tombola zal op zondag 28 juni plaatsvinden, je kan deze volgen op onze Chiro Heusden Facebook pagina. We zullen de tombola live uitzenden. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. En mogen hun prijs komen afhalen op de Chiro, datum en uur volgen nog. (Dit om niet iedereen tegelijk op onze Chiro te ontvangen, zo kunnen wij ook de Corona maatregelen volgen.) Waag je kans en steun ons, Chiro groetjes de leiding van Chiro Heusden. KLIK HIER om overschrijving te doen en alles nog eens juist na te lezen.