zaterdag 18 april 2020

vzw O.R.C. bedankt de ZORG sector

Vzw Oldtimer Roadhouse Classics toont hun gouden hart aan de mensen in de zorg sector. Ze gaan Maandag, 7000 maal ‘MERCI’ zeggen tegen deze weldoeners, die nu voor ons in de vuurlinie van het Corona virus staan.
Het Algemeen Bestuur van ORC en hun Voorzitter, beginnen om 10 uur met de bedeling ervan. Te beginnen bij het St Franciscus Ziekenhuis, de afdeling Wit-Gele Kruis. Het OCMW en ’t Weyerke. Politie en Brandweer. Tal van rusthuizen. Apotheken en hun personeel. En pharma distributeur Febelco.

Een hart onder de riem in chocoladevorm, voor al deze zorgverleners. Een prachtig initiatief, door een vzw, die zich een heel jaar inzet met hun clubleden. Goed beseffende dat hun zomer BBQ , waardoor deze schenking kon uit voortvloeien, misschien zelf wel eens in het water zou kunnen vallen dit jaar.

Maar daar wordt nu eventjes niet aan gedacht. Eerst willen ze de mensen in de zorg sector bedanken. Voor al hun inzet. Zodat ook hun Roadhouse café weer snel mag open gaan, en ze allemaal weer gezellig samen van hun festiviteiten kunnen genieten. En het ‘Classic’ motor rijden natuurlijk ook in het bijzonder. Een dikke proficiat aan vzw. O.R.C Heusden-Zolder! (TS)