zaterdag 18 april 2020

""MUSTANG FEVER"" gaat dit jaar online door het coronavirus



Vandaag en morgen was er normaal de ""MUSTANG FEVER 2020"". Toch het coronavirus deed zaakvoerder Adelbert er anders over denken en met spijt in zijn hart moest dit jaarlijkse terug komende event geannuleerd worden. Toch uit ons archief zien we foto's van de grootste miniatuur auto's uit de Benelux en waar zaakvoerder Adelbert terecht fier op is.
Veel mensen vertelden ons dat ze teleurgesteld zijn dat Mustang Fever dit jaar niet door kan gaan. Het spijt ons natuurlijk ook erg. Daarom hebben we het opnieuw bekeken en kwamen we met een ander idee.

De Mustang Fever gaat dit jaar door!
Maar we hebben het concept een beetje veranderd. Uiteraard hebben we rekening gehouden met de afstand van 1,5 meter. Misschien is het zelfs 150 km verderop ...
Dus besloten we het evenement niet volledig te annuleren.
Daarom gaat Mustang Fever dit jaar online!
Virtual Mustang Fever 2020

Plaats hier op zaterdag 18 en / of zondag 19 april een foto van je Mustang op de Facebookpagina! Ben je ooit in Mustang Fever geweest?
Deel dan je ervaringen hier op Facebook. Bekijk auto's van andere Mustang-fans en maak een praatje met ze. Adelbert zelf zal ook dit jaar meedoen. Begin gerust een gesprek met hem!

Dus: doe mee aan de online Mustang Fever door op 18 en / of 19 april je mooiste en leukste foto's van je Mustang te plaatsen! Alleen op deze twee dagen kunt u een foto of tekst op onze Facebook-muur plaatsen. Volgend jaar komen we terug met een echte Mustang Fever.

De virtuele Mustang Fever wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met onze IT-partner NYBE.