maandag 6 april 2020

be-MINE BLUES verplaatst naar 13 juni '21

Met pijn in ons hart moeten we bekend maken dat vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus be-MINE BLUES op 14 juni 2020 niet door kan gaan. Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers, maar ook voor de vrijwilligers, artiesten en partners. We willen iedereen enorm bedanken die in aanloop naar deze editie weer bergen werk hebben verzet.

Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsors, partners, leveranciers en uiteraard ons trouwe publiek. We bedanken jullie voor jullie steun, begrip en vertrouwen. In 2021 keert Be-MINE BLUES 2021 terug: zet 13 juni 2021 maar alvast in je agenda. Volgend jaar willen we met zijn allen in goede gezondheid het festival twee keer zo hard vieren en er een memorabele editie van maken.

We doen bovendien ons uiterste best om de aangekondigde programmering voor deze 5de editie door te schuiven naar editie 2021. Hierover volgt spoedig nadere informatie. Aangezien het programma voor 2020 nog niet compleet was volgen er voor 2021 ook nog nieuwe namen. Bezoekers die al een ticket gekocht hadden worden hierover gemaild. Hou jullie gezond ! Warme groeten, Het volledige be-MINE blues team.