donderdag 2 april 2020

Afhaaldienst bibliotheek H|Z


Ook in tijden van corona staan onze collega’s van de bibliotheek voor je klaar. De voorbije dagen werkten ze een systeem tot afhalen uit voor hun leden. Onze bib helpt je dus terug aan voldoende leesvoer.

Wie lid is, kan per huisadres één pakket per 3 weken bestellen. Op die manier willen onze collega’s zoveel mogelijk verschillende gezinnen bereiken. Via een eenvoudig webformulier geef je de leeftijd en het genre van boeken door. Op basis van die info stellen ze een pakket van maximum 5 boeken samen.  Als je pakket klaar ligt, krijg je een e-mail met de afhaaldatum en –tijd. Uiteraard houden we rekening met voldoende spreiding tussen de verschillende afspraken. Met deze manier van werken hebben we oog voor de veiligheid van onze inwoners, maar zeker ook voor onze medewerkers in de bibliotheek.

Naast de afhaaldienst, vind je op heusden-zolder.bibliotheek.be een hele reeks digitale #blijfinuwkot alternatieven. Van gratis e-boeken tot voorleessessies via youtube. Vergeet ook zeker je lokale boekhandel niet! Zij werken online op bestelling en kunnen je steun goed gebruiken.

Wil je materialen inleveren? Dat kan 24/24 uur via de inlevergleuf aan de buitenkant van de bib. Materialen die je nog thuis hebt, mag je minstens tot en met 19 april houden. Er worden geen boetes aangerekend zolang de maatregelen gelden.
Info: Bibliotheek - heusden-zolder.bibliotheek.be