vrijdag 17 april 2020

Academie blijft gesloten maar bezoek ons gerust

Je hebt het zeker al vernomen, het is nog steeds niet duidelijk wanneer de scholen terug zullen openen, dus ook de academie blijft gesloten. Maar, ook al zitten we met z’n allen nog een hele tijd in lock-down, de academie van Heusden-Zolder blijft dichtbij!

Met de start van de lente lanceerden we een lentefrisse website die daarbij ook nog overzichtelijk en informatief is. Bezoek ons op www.academie.be.

Ook geven al onze leerkrachten tijdens de lock-down periode les vanuit hun eigen ‘kot’. Zowel onze kinderen als de jongeren en volwassenen krijgen al weken les vanop afstand. Ook zin om mee te doen? Vraag je leerkracht ernaar of neem een kijkje op onze Instagram account voor opdrachten die je thuis kan maken, maar ook voorstudies, resultaten en selfies van blije leerlingen die bezig blijven. #academieheusdenzolderblijftbezig #ahzblijftbezig

Ga naar onze Instagram

De academie is dan wel gesloten, we hebben nog steeds veel te vertellen en te tonen! Ah ja, want we blijven bezig! Volg ons voor al het belangrijke of toch zeker plezante nieuws op onze Facebook pagina. Ga naar onze Facebook

En dan natuurlijk regelmatig een bemoedigend berichtje van je leerkracht en zo soms een mailtje van mij, want we denken aan jou! Hou je goed en gezond!