donderdag 23 april 2020

7000 X MERCI van ORC

Een club oude motoren, en een paar fanatieke restaurateurs. Dat is O.R.C. vzw Heusden-Zolder. Oldtimers Roadhouse Classics.

Normaal houden ze in de zomer, elke Vrijdag, een BBQ aan zeer democratische prijzen., waar iedereen kan van genieten. Dat is slechts één van hun activiteiten op jaarbasis. Aangezien nu ook geen motorritten mogen plaatsvinden, of evenementen, lieten ze hun goed hart spreken.

Maar liefst 7000 X ‘MERCI’ zeggen aan de zorgsector.

Met hun opbrengst van hun huidige clubkas, kochten ze een hoeveelheid ‘Mercikes’ aan. Om uit te delen aan woonzorgcentra’s, apotheken. Distributeur FEBELCO Zolder. De afdeling Wit-Gele Kruis. Het St Franciscus Ziekenhuis HZ. Rusthuizen in hun gemeente. Ook de ^plaatselijke Politie, Brandweer én het gemeentepersoneel werden niet vergeten.

Het algemeen bestuur van ORC, wilde deze klus echter klaren op één dag. Dat was buiten hun verwachtingen. Overal werden ze hartelijk, doch noodgedwongen, afstandelijk ontvangen. Blij met dit chocolade offensief, om simpelweg - DANK U- te zeggen. Aan de algemene zorgsector van Heusden-Zolder. Klassieke ‘Motards’ die hun hart lieten spreken. Met een mooie tekst als achterblijver. Van hun Bestuur. Maar voor altijd in het hart, van de zorgsector! Met veel dank aan Tony Sempels voor deze info en foto's