donderdag 12 maart 2020

Vrije Basisschool Bolderberg wijzigt het schoolprogramma


Beste ouders,
Door het CORONA-virus zijn we genoodzaakt om het schoolprogramma van de komende weken grondig te herzien.  Wij begrijpen dat er heel veel ongerustheid heerst bij de ouders, grootouders alsook bij de kinderen.
Enkele kinderen zijn in contact gekomen met personen die positief getest werden op het corona-virus.

Hierdoor zullen verschillende activiteiten niet doorgaan.
Alle bezoeken naar Sint-Vincentius worden afgelast.
Ook de activiteit voor het vierde leerjaar in de bibliotheek is afgelast.
Het derde leerjaar zal vrijdag, 13 maart 2020 het planetarium in Genk niet bezoeken.
Ook de zwembeurten voor het tweede leerjaar worden geannuleerd.
Voor het zesde leerjaar zal de uitwisseling met Gesves op 27 maart 2020 niet doorgaan.  Hier zal nog een andere datum afgesproken worden indien mogelijk.

Het schooltoneel op vrijdag, 20 en zaterdag, 21 en zondag 22 maart 2020 wordt verplaatst naar 26 en 27 en 28 juni 2020.  Dit was het enige weekend dat nog vrij was in de Witte Zaal.  Bestelde tickets blijven nog geldig.  Hiervoor kunnen jullie best een mailtje sturen naar ouderraadvbbolderberg@gmail.com.

Ouders die ongerust zijn voor hun eigen gezondheid wegen immuniteitsproblemen mogen hun kinderen thuishouden.  Zij moeten echter wel een ziektepapier binnenbrengen of een gemotiveerd verslag waarom zij deze beslissing nemen om hun kind thuis te houden.  Bij eventueel thuisblijven, gelieve contact op te nemen met de leerkracht zodat jullie thuis alles kunnen bijwerken.
Hopend op jullie begrip,
Annette Palmers directeur