zondag 15 maart 2020

Ook speciale maatregelingen bij de uitvaartplechtigheden

CORONA VIRUS

BESTE,
Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt om een aantal richtlijnen welke de regering, volksgezondheid en Uitvaartunie Vlaanderen ons opleggen te volgen.
Bij een overlijden zijn we verplicht om de getroffen familie bij ons in het funerarium te ontvangen om afspraken te maken naar de uitvaart toe. Alsook het aantal personen te beperken.

Zo mogen er alleen maar uitvaartdiensten zowel in de kerk, als in de aula in besloten kring plaatsvinden en sensibiliseer de families om het beperkt te houden tot de naaste familie. Specificeer in overleg met de naaste familie wat besloten kring betekend: bijvoorbeeld partner/echtgeno(o)t(e), kinderen en kleinkinderen, indien de ouders van de overledene nog leven ook natuurlijk. Voor broers, zussen, schoonbroers en schoonzussen best even bespreken!
Zowel naar begroetingen, als naar de uitvaart toe zijn we genoodzaakt om alleen de besloten kring toe te laten. Dit zal dan ook op de rouwbrief staan alsook in de overlijdensberichten in de kranten. Voor de mensen die niet aanwezig mogen zijn, kunnen wij wel een rouwkaartje/gedachteniskaartje meegeven. Door deze richtlijnen mag er geen enkele koffietafel plaatsvinden. Alsook onze winkel zal zolang op zaterdag gesloten worden.
WIJ BLIJVEN WEL TELEFONISCH BEREIKBAAR OP 011/45 20 20