woensdag 25 maart 2020

Gelaatsmaskers met 3D-printers gemaakt door Ruben -Kurt Vanvelk

Ten huize Vanvelk is sinds enige dagen alles in het teken geplaatst om ""Gelaatsmaskers"" te maken.  Heel het gezin is hierin  betrokken en zij mochten ongelooflijk veel bemoedigende reacties ontvangen. Hartverwarmend!

BEDANKT iedereen daarvoor. Kurt zegt zelf, ik heb jammer genoeg niet meer de tijd om iedereen persoonlijk te bedanken, maar hoop dat niemand me dat kwalijk zal nemen.
Waar Ruben en ik er zondag mee gestart zijn, is nu het ganse gezin betrokken … en nog veel meer mensen ... Ik ben het overzicht volledig kwijt en weet dus absoluut ook niet meer wie er allemaal aan de slag gegaan is met z'n 3D-printer … maar ik vermoed dat elke productie wel ergens goed terecht zal komen. Ik wil toch al heel graag de ondersteuning van de leerkrachten, leerlingen 4IW en directie van Don Bosco Helchteren in de kijker zetten, en ze willen blijven gaan met hun 3D-printers, zolang we aan materiaal kunnen geraken. BEDANKT! Formidabel! De eerste sets liggen trouwens klaar om morgen verdeeld te worden.
Voor grotere aanvragen, … graag registreren via www.makersagainstcorona.org, daar zit een heel team vrijwilligers achter, want wij krijgen het alleszins niet meer verwerkt.