dinsdag 17 maart 2020

Coronacrisis: "Heusden-Zolder: Stronger Together"

Als geëngageerde inwoners van Heusden-Zolder is het nu hét moment om jullie engagement te tonen. Tijdens de crisistijd heeft niet iedereen de nodige hulp ter beschikking. Dat kan gaan over kleine dingen, zoals naar de winkel gaan, babysitten,… } kortom: iets waar we allemaal aan kunnen bijdragen!

Samen met de andere teamleden van de jeugdraad van Heusden-Zolder, heb ik daarvoor een Facebook-groep op poten gezet die bedoeld is voor inwoners van Heusden-Zolder. Men kan daar een oproepje in plaatsen als men hulp nodig heeft en/of reageren onder een oproepje als men hulp kan bieden.

In bijlage vinden jullie een flyer waarop alle informatie staat: “SPREAD THE WORD” zou ik zeggen. De bedoeling is dat we zoveel mogelijk inwoners uit Heusden-Zolder bereiken: voeg dus al jullie familieleden, vrienden, kennissen, naasten,… toe in de Facebook-groep en deel het bericht op Facebook! Als toepasselijke titel bedacht ik “Stronger Together”; ik wist niet hoe ik de boodschap nog duidelijker kon overbrengen.
 Alle hulp is welkom! En het enige dat u daarvoor hoeft te doen is op “delen” te klikken!
Voor ik het vergeet, uiteraard, de link naar de Facebook-groep