maandag 23 maart 2020

Afvalhophaling blijft doorgaan

Rondes soms wel licht gewijzigd.
Afvalophaling wordt aanzien als een prioritaire dienstverlening. Limburg.net en de ophaalfirma’s stellen alles in het werk om de ophalingen te laten doorgaan. Op dit ogenblik lukt het nog om volgens het voorziene schema te werken.
Om de ophalers te beschermen, worden extra voorzorgsmaatregelen genomen. Naast de gebruikelijke hygiënische maatregelen mogen er maximaal 2 mensen (1 chauffeur en 1 ophaler) tegelijkertijd in de cabine van de ophaalwagen zitten.
Hierdoor zijn er soms 2 wagens actief in een ophaalzone waar er anders maar één wagen met 2 beladers actief is. Hierdoor kan het zijn dat de ophaalwagens op een ander tijdstip als gewoonlijk bij u langskomen. De ophaling start zoals steeds om 6 uur ’s ochtends. Zet uw afval de avond voordien buiten, zo staat het steeds tijdig buiten.
Ziet u onderweg toch ploegen met 2 ophalers, dan is de tweede ophaler met een wagen naar de plaats van vertrek gereden. De directie en medewerkers van Limburg.net bedanken de ophalers van Bionerga Logistics, Renewi en Suez dat zij hun werk nauwgezet voorzetten in deze uitzonderlijke omstandigheden.
Toon ook uw respect en dankbaarheid door uw afval correct en tijdig aan te bieden. Zo kunnen de ophalers snel en efficiënt hun werk uitvoeren.
Met dank aan www.heusden-zolder.be/