dinsdag 14 januari 2020

Vrouwencirkel gaat voor 100 voel - en friemeldekens maken

Lieve vriendinnen, ons programma voor 2020 is helemaal klaar en zal heel gauw in de vorm van evenementen op de pagina komen te staan.
Een aantal workshops dit jaar zijn voor het goede doel.
In het begin wisten we niet goed welk goed doel we zouden gaan steunen. Er waren wel een aantal criteria zoals de gift moest dienen voor een zwakke groep in de omgeving. Er waren tal van projecten waar we in konden kiezen. Maar toen kwam op een vroege ochtend het lumineuze idee om zelf een goed doel te bedenken en dit uit te werken met de vrouwencirkel Limburg.

We gaan de challenge aan om in 2020, 100 voel- en friemeldekens te maken voor mensen met dementie of Alzheimer. Deze zullen gratis ter beschikking gesteld worden aan een aantal WZC's.  We gaan workshops voorzien, we gaan onze vrouwencirkel positief in de kijker zetten. Dank aan Mieke Put en Anja Geybels om mee te denken en dadelijk enthousiast hun schouders hieronder te zetten. Een 1ste workshop voorzien we op 8 januari. Waarschijnlijk in het buurthuis Deze workshops zijn gratis. Restjes stof, fleece, kant, Lint, ritssluitingen zijn erg welkom.Met dank aan Linda Graulus