donderdag 30 januari 2020

Nieuwjaarsreceptie Ondernemers Heusden-Zolder.


In de Muze te Zolder waren ongeveer 450 genodigden te gast voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie georganiseerd door de gemeente Heusden-Zolder en Unizo. Iedereen werd bij het binnenkomen van de balzaal van De Muze welkom en een gelukkig nieuwjaar gewenst door burgemeester Mario Borremans, Raf Coomans voorzitter van Unizo, Schepen Isabelle Thielemans.

Na de gebruikelijke gelukwensen over en weer mocht Schepen voor economie, handel middenstand /KMO, industrie/nijverheid, markten de aanwezigen toespreken. Zij heette iedereen welkom en richtte haar toespraak voornamelijk naar de ondernemers. Het moet een uitdaging zijn op gebied van werk, en mobiliteit. Zeker werk maken van los en laadkades op de Koolmijnlaan. Ze dankte ook het SFC voor de levering van de scholieren voor de veiligheid op de parking, het werk achter de balie om iedereen van zijn naamsticker te voorzien en de kelners en buffet personeel. ook wist ze iedereen te verrassen met een typisch Vlaamse Klassieker, namelijk het Frietkot. Iedereen mocht na de toespraken aanschuiven aan twee mobiele frietkotten.

Na De schepen mocht de voorzitter van UNIZO zijn zegje doen. Door zijn gezondheidstoestand moest hij het woord laten aan Bart Moons. Hij dankte ook iedereen voor de talrijke opkomst en vond het een geslaagde avond. Daarna kon iedereen naar buiten voor een bakje friet en een toebehoren naar keuze. Binnen kon nog gezellig nagepraat worden en om 23 uur gingen de deuren dicht. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's en Frederique Jamart voor deel 2 van de foto's