zondag 12 januari 2020

Lise Huys Provinciaal Kampioen benjamins voor Meylandt A.C.- Zolder

Wat een weekend !
Gouden Lise
Op het PK veldloop vandaag te Tessenderlo stond er geen maat op Lise Huys. Ze liep na een verstandige wedstrijd de laatste 200m resoluut op kop en bouwde gestaag een voorsprong uit van een 30 tal meter. Na een laatste versnelling kwam ze glunderend over de streep en veroverde zo Goud bij de Benjamins. Een verdiende overwinning na een prachtig seizoen.
Daarna was het de beurt aan Isa ze moest al dadelijk een stuk verder lopen. Maar met haar knappe inzet eindigde ze op een mooie 20 ste plaats.
Erna kwam Mathieu aan de start, na een voorzichtige start schoof hij geleidelijk op naar een 8 ste plaats met een laatste spurt eindigde hij knap 6 de.
Even later moest Fen dan starten en zij moest al dadelijk 1850m lopen een heel eind verder als de vorige reeksen. Ze kon zich goed stand houden in het grote deelnemers veld en de vervelende regen.
Na een sterk einde kon ze haar 19de plaats veilig stellen.
Mathias kwam erna in actie en legde bij de eerste reeks min. jongens op een mooie 9de plaats beslag.
Ferre sloot dan de rij en liep ook knap naar een 9de plaats ondanks dat hij zich aanvankelijk wat ziek voelde.
Een heel dikke proficiat aan onze atleten met hun prachtige inzet en deelname aan dit kampioenschap. Met veel dank aan Meylandt A.C.- Zolder  voor deze info en foto