donderdag 19 december 2019

Opening VIP Domino's Pizza, morgen voor iedereen vanaf 11 uur


 Voordat morgen de officiële opening is van Pizza Domino op de Koolmijnlaan in Heusden Cité, was er vandaag een V.I.P. dag. De Pizza keten Domino bezit een 90 tal filialen waarvan er nu twee uitgebaat worden door de familie Necmetti Efe en zijn zoon Fatih Efe. Necmetti Efe heeft op de koolmijnlaan in Beringen zijn eerste Pizza Domino geopend en wegens dat grote succes was hij op zoek naar nog een andere locatie en die van de Domino keten in Heusden, meer bepaald in de oude winkel van de Bla Bla.

Na de openingsceremonie door een afgevaardigde van de Domino keten mochten vader en zoon Efe het rode lint doorknippen. Het is de bedoeling om meer in te zetten op het verdelen en rondbrengen van pizza's en daarom hebben we 2 elektrische fietsen. Mocht de afstand dan toch te ver zijn kan er gebruikt maken van scooters en voor bedrijven kan een auto ingeschakeld worden. Morgen is dus de officiële opening om 11 uur.
Pizza Domino is open van maandag tot donderdag van 11.00 u tot 22.00u Vrijdag en zaterdag van 11.00u tot 02.00 uur. Zondag van 11.00 tot 23.00. Telefonisch bestellen kan ook op het nummer 011/948777. Online bestellen kan ook KLIK HIER
Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's