maandag 16 december 2019

Het KRAKMOMENT bij CHIRO Heusden op 24 december


Het einde van 2019 is weer in zicht! Weldra zal er gefeest en uitgekeken worden naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen!

Wij willen dit graag samen met jullie vieren! Daarom nodigen we jullie uit op ons traditioneel krakmoment, op kerstavond 24 december 2019 vanaf 21u30.

Kom bij ons gezellig een drankje drinken en geniet van de gezellige sfeer aan de vuurkorven. Onze toog zal rijkelijk gevuld zijn met allerlei soorten jenever. Maar natuurlijk is er ook chocomelk, soep, gl├╝hwein, frisdrank en bier te verkrijgen! En dit allemaal voor een schappelijk prijsje!

Zoals altijd gaat ook dit jaar de opbrengst van ons krakmoment naar 2 goede doelen!

Dit jaar schenken wij 2 goede doelen een mooie bijdrage voor hun VZW.
De eerste VZW waar wij een mooi bedrag aan zullen schenken is het vogel- en zoogdierencentrum. Dit is een centrum in Heusden-Zolder dat gewonde dieren opneemt en verzorgen totdat ze terug kunnen worden vrijgelaten. Dit jaar besloten we niet enkel voor de dieren te zorgen maar ook voor mensen die elke dag hun leven voor ons riskeren.

We geven ook een mooi bedrag aan VZW Red Hose Line. Dit is een VZW die zich bezig houdt met rookintoxicatie. Rookintoxicatie kan opgelopen worden door de lang in ongezonde rook te zitten. Dit komt vooral voor bij brandweermannen. Zij zitten bijna dagelijks in een brand/rook en daarom hebben zij dus meer kans op een rookintoxicatie.

Wij hebben er alvast heel veel zin in! We zien jullie allemaal daar! Xxx De leiding van Chiro Heusden