dinsdag 12 november 2019

Week van de smaak

Op 14 november start de 13e editie van de Week van de Smaak.
'De gustibus et coloribus, over smaken en kleuren...' is dit jaar het centrale thema. Wij geven er een veganistische toets aan.
Steeds meer mensen besluiten om dierlijke producten uit hun dagelijkse dieet te schrappen (en dus veganistisch te eten).
Misschien heb je ook het voornemen om vaker zo te eten maar ben je nog niet helemaal overtuigd. We denken immers dat een stukje vis of vlees nodig is om een maaltijd compleet te maken en dat je vitamines tekort komt als je geen vlees meer eet.
Bovendien associĆ«ren veel mensen plantaardige voeding met 'niet lekker'…
Daar willen wij graag verandering in brengen: tijdens deze kookles kan je kennismaken met superlekkere veganistische recepten die bovendien zeer kleurrijk zijn!
Kleur op ons bord… dat ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens supergezond. Je kan wekelijks alle kleuren van de regenboog eten door te variĆ«ren met zoveel mogelijk verschillende kleuren groenten, fruit, kruiden….
Kom kijken en proeven en laat je overtuigen om lekker, kleurrijk 'vegan' te gaan.
Donderdag 14 november 2019 van 19 tot 22 uur
Basistarief: 7,00 €; KVLV-kaart: 5,00 € in Feestzaal "De Kring"
Guido Gezellelaan 13, 3550 Heusden-Zolder
Contact maria.ga@telenet.be Organisatie KVLV-Heusden-centrum