zaterdag 9 november 2019

sp.a Heusden-Zolder schenkt 750 EURO aan Variant.


sp.a Heusden-Zolder organiseerde onlangs een wafelverkoop voor het goede doel. Er werd massaal op gereageerd door onze inwoners en in een mum van tijd waren de wafels, uitverkocht. De opbrengst? 750 euro!

De opbrengst wordt integraal geschonken aan een goed doel dat actief is in onze gemeente. Voor 2019 besliste het sp.a-bestuur voor VZW Variant.
VZW Variant heeft als doel vrijtijdsactiviteiten te organiseren voor personen met een beperking, vooral de mentale gehandicapten, maar stelt zich open voor alle personen met een psycho-sociale beperking. De activiteiten worden gepland buiten de instelling, vooral voor personen in de thuissituatie.

“We hebben veel respect voor alle vrijwilligers die zich dagelijks/wekelijks en belangeloos inzetten voor om het eender welk goed doel,” zegt voorzitter Nico Geeraerts.
“Via deze weg kunnen we als sp.a ook ons steentje bijdragen en met veel genoegen 750 euro schenken aan VZW Variant. Deze activiteit werd nu een eerste keer georganiseerd en als sp.a vinden we het belangrijk om oog te hebben voor de meest kwetsbare in onze samenleving. Ook de reacties van onze inwoners waren hartverwarmend. Ik wil hen allemaal via deze weg bedanken. We willen dit jaarlijks herhalen,” aldus Nico.

Voor 2020 wordt nog een goed doel gekozen worden.
Met veel dank aan Joseph Bams voor deze foto's