zondag 3 november 2019

Moutainbikerit De Veen met 1100 deelnemers


In alle vroegte stapten de people van WTC Boekt naar De Veen waar straks de 2de editie van de mountainbikerit van start zal gaan. wtc Boekt had heel dit evenement goed ingedeeld en prachtig uitgewerkt zodat alle mountaibikers dit ten goede zou komen. 1100 deelnemers en zelfs Nederlandse  nummerplaten die op de parking stonden. De oudste deelnemer was 75 jaar en 4 maanden.

Moet zeggen een hele organisatie die tot in de puntjes was uitgewerkt door WTC Boekt. Men kon de moutainbike mooi in bewaring geven en kon je dan zorgeloos gaan inschrijven. Hier natuurlijk ok alles voorzien om de mensen goed op te vangen. Dan een prachtig parcours hoorde ik zeggen door mensen die van West Vlaanderen afkomstig waren, prachtig zo door de bossen en omgeving.
De organisatie had een hele bevoorradingspost voorzien ongeveer halfweg de toer, en hier kon men zowel drinken of iets eten zodat je weer met veel energie het overige deel kon afleggen.
En bij aankomst was alles voorzien om je te douchen maar ook om je mountainbike mooi af te spuiten. Perfecte organisatie en toer van WTC Boekt met startplaats De Veen.