zondag 10 november 2019

Madam Baksters proeverij

Laura Verhulst is Madam Bakster. Een passie voor desserts had ze al van kleins af aan. Na vele kilo's in haar puberjaren kwijt te geraken door een strikt dieet, maakte ze de overstap naar een gezonde levensstijl, zonder calorierestrictie maar met een beperkte consumptie van dierlijke producten, tarwe en geraffineerde suikers. Ontdek hoe je thuis zelf gezonder kan bakken. Leer welke alternatieven er bestaan voor typische patisserie-ingrediƫnten zoals suiker, bloem, boter, eieren,... Als kers op de taart krijg tijdens de lezing je vier heerlijke desserts om kennis te maken met vegan gebak.
Prijs: 8 euro

Schrijf je in via bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of 011 80 80 90.

Tijdens de Week van de Smaak trakteert de bib u op een culinair programma voor kinderen en volwassenen, met de klemtoon op plantaardige en kleurrijke voeding. De opbrengst van de activiteiten van de Week van de Smaak gaat naar het Warmste doel van de bib.
Woensdag 20 november 2019 van 20 tot 22 uur
Toegangs ticket kost u € 8,00
Zal plaats vinden in de Bibliotheek Heusden-Zolder  gelegen aan het Sint-Willibrordusplein 8, 3550 Heusden-Zolder bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of bel naar 011808090 https://heusden-zolder.bibliotheek.be