zaterdag 9 november 2019

Jaarconcert 'IN VUUR EN VLAM' - Kon. Harmonie De Verenigde Vrienden


Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden uit Heusden-centrum nodigt iedereen uit voor haar jaarlijks concert op zaterdag 9 november 2019. Het thema van dit jaar is “In vuur en vlam”. Door de noodlottige gebeurtenissen op 11 augustus 2019, waarbij twee brandweermannen van de Heusdense brandweer om het leven kwamen, kreeg dit thema een extra dimensie.


“In vuur en vlam” focust echter niet alleen op het echte en vernietigende vuur, maar wordt door presentator Marcel Kumpen in een bredere context geplaatst. Hij schreef de bindteksten en geeft het concert hiermee een po√ętische inslag. Onder leiding van Kevin Absillis zorgen vooral de muzikanten van de harmonie voor een sfeervolle avond. Ook het jeugdorkest van de Verenigde Vrienden en drumband “Just for fun” leveren hiertoe een belangrijke bijdrage.

Het concert vangt aan om 19.30 uur (deuren open om 18.45 uur) en vindt plaats in ’t Kuipershof – Heusden. Tickets kosten 8 euro (VVK) en 10 euro (kassa). Ze zijn verkrijgbaar bij de leden. Reserveren kan ook via e-mail: godelieve.swinnen27@telenet.be
Prijs: 10 Euro Voorverkoop: 8 Euro
't Kuipershof
Guido Gezellelaan

19:30-23:00