zondag 10 november 2019

Jaarconcert bij KH De Verenigde Vrienden Heusden centrum


"" In Vuur & Vlam"" was gisteren het thema van het  jaarlijks concert van de K.H. De Verenigde Vrienden Heusden centrum in het Kuipershof.  Het thema van dit jaar was “In vuur en vlam”. Door de noodlottige gebeurtenissen op 11 augustus 2019, waarbij twee brandweermannen van de Heusdense brandweer om het leven kwamen, kreeg dit thema een extra dimensie. “In vuur en vlam” focust echter niet alleen op het echte en vernietigende vuur, maar werd door presentator Marcel Kumpen in een bredere context geplaatst. Zo schreef Marcel bindteksten  en geeft het concert hiermee een po√ętische inslag.

Onder leiding van Kevin Absillis zorgen vooral de muzikanten van de harmonie voor een sfeervolle avond. Ook het jeugdorkest van de Verenigde Vrienden zorgden dat er fijne muziek werd gebracht en nadien kregen zij dan ook een minutenlang applaus van de bezoekers.
Geen enkel jaarconcert van de Verenigde Vrienden  gaat voorbij zonder een optreden van de drumband ""JUST for FUN"" dit onder leiding van Domien Poelmans en dit brengt de avond vol sfeer en gezelligheid.
Iedereen tevreden naar huis na afloop en een dikke proficiat aan KH De Verenigde Vrienden Heusden centrum. Met dank aan Yves Jamart voor deze foto's