zaterdag 9 november 2019

De WARMSTE week => Loop je mee de WARMATHON tvv Weyerke & Stijn vzw

Je stond waarschijnlijk al ongeduldig ter plaatse te trappelen, de polsen los te maken en de vingers te stretchen om je in te schrijven voor de Warmathon.

Goed nieuws! Dit jaar kan je opnieuw meedoen met het grootste, meest solidaire sport-event in Vlaanderen. De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december.
Kies het goede doel waar jij alles voor wil geven en schrijf je in.

Warmathon Beringen
De laatste Warmathon van De Warmste Week 2019 loop je in Beringen, in het mooie Limburg.
Alle locaties van de Warmathon zijn prachtig en deze moet daar absoluut niet onder voor doen. Je start en finisht namelijk aan be-MINE, de Beringse mijnsite. Die plek doet je meteen een pak sneller lopen! Praktisch Datum 23 december, 12u00 Be-Mine, Koolmijnlaan, 3580 Beringen

Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen. Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.
Inschrijven KAN HIER tot en met 22december 2019