zondag 10 november 2019

De WARMSTE week => Hap, stap of trap op 14 december


Op 1 december 2018. Precies 1 jaar na Nele haar ongeval organiseerden we met vrienden en familie "hap & stap". Om deze moeilijke periode op een positieve manier af te sluiten, maar ook om mensen die in een soortgelijke situatie zitten te helpen. Zaterdagavond 1 december 2018 toen we uitgeput na het opruimen naar elkaar keken wisten we het: we doen het volgend jaar opnieuw. Want de vriendschap, liefde en verbondenheid die we die dag voelden was onbeschrijfelijk. Voor welk goed doel? Dat wisten we nog niet. We zouden zien wat het jaar ons bracht.

Jammer genoeg hebben we in Heusden-Zolder op 11 augustus afscheid moeten nemen van 2 brandweermannen en werd 1 brandweerman zwaargewond. Die week keken we weer naar elkaar en we wisten het. We zetten ons dit jaar in voor deze mannen, deze helden.

We hoorden dat we niet alleen met dit idee waren en samen met de dorpsraad en verenigingen steken we de handen uit de mouwen om dit jaar allemaal samen "hap, stap en trap" te organiseren. Om de brandweermannen te eren, hun families te steunen en andere mensen met brandwonden te helpen.
CONCREET - PRAKTISCHE INFORMATIE
GOED DOEL
Families brandweermannen & VZW Pinocchio (Warmste week)

ACTIVITEIT
Enerzijds een wandeling van 7,5 km en een (kinder)wandeling 2 km en anderzijds een mountainbiketocht van 25km. Vergeet zeker geen fluovest om te wandelen en een helm om te fietsen.

Er zal ook weer tal van lekkers zijn om te eten en drinken. Meer info volgt...
TIJDSTIP
Tussen 10u en 15u kan je vertrekken voor de wandelingen en de mountainbiketocht.

En tussen 10u-19u kan je iets komen drinken en eten.

KOSTPRIJS
Er zijn stap-, trap- en steunkaarten. Elke kaart kost €5 en is geldig voor 1 persoon. Hiermee kan je deelnemen aan één van de activiteiten (afhankelijk van welke soort kaart je hebt gekocht) en krijg je 1 bonnetje om te nuttigen.
Meer informatie over de verkoop van kaarten komt later.

Drankjes en lekkers zijn ook afzonderlijk te koop.

WAAR
Jeugdlokalen Het Heem – Schomstraat 10, 3550 Heusden-Zolder

(SOCIAL) MEDIA
Onze actie is terug te vinden op: https://dewarmsteweek.be/acties/hap-stap-en-trap-2019-samen-op-weg
Je vindt ons ook op Instagram onder: "hapstaptrap"

OPROEP
Wil jij ook graag mee helpen aan deze actie? Dat kan! Wij zijn nog volop op zoek naar bakkende handen. Als je interesse hebt mag je mailen naar hapenstap.veiligopweg@gmail.com en dan krijg je alle informatie die je nodig hebt.
Alvast bedankt!