vrijdag 8 november 2019

Art 27 en de Ondernemingsavond.Gisteravond had in de oude Muze de ondernemersavond plaats op de expo van Art 27. Herwig en Gerlinde Nulens heette de ondernemers welkom die talrijk waren opgekomen. Na de inleiding werd het woord gedaan door schepen van economie Isabelle Thielemans. Ze had het in haar toespraak over duurzaam ondernemen en plaatste enkele ondernemers in het daglicht zoals De Lidl en Aldi die zich op de Muitenberg hebben gevestigd.
Ook vestigde zij aandacht erop dat deze ketens ook Fairtrade producten in hun winkels te koop aanbieden wat een pluspunt is. Ook de Mireille doet aan duurzaam bouwen door het afvalwater terug te recycleren. Ze loofde ook dat bedrijfsvoering, Art 27 en culturele verenigingen samen verantwoord kunnen ondernemen.

Na de toespraken werden de ondernemers rondgeleid op de tentoonstelling. Het mag gezegd worden, het is een imposante tentoonstelling die nog kan bezocht worden tot 24 november en dan gaat het licht voorgoed uit in de oude Muze. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's