vrijdag 22 november 2019

Actie orgaandonatie loopt als een trein


Begin november lanceerde het gemeentebestuur een leuke actie om extra orgaandonors te verzamelen.  Iedereen die zich registreert, gaat namelijk naar huis met een hippe pannenkoekenplant.

Dat de actie gesmaakt wordt, bevestigen de cijfers.  Op 3 weken tijd verzamelden we hetzelfde aantal registraties als op een periode van 6 maanden.  De eerste 50 plantjes zijn ondertussen de deur uit.

Wie zich voortaan wil registreren als orgaandonor, kan dat ook online afhandelen. Met deze digitale oplossing sparen inwoners een bezoek aan het gemeentehuis uit. Online registreren kan via ons e-loket. Wanneer je alle stappen doorlopen hebt, komt je aanvraag bij Team Burger terecht. Zij handelen alles verder af en brengen je op de hoogte wanneer je registratie in orde is. Natuurlijk kan je steeds bij onze collega’s terecht voor een ouderwetse aanvraag aan het loket. Denk er wel aan om dan op voorhand een afspraak te maken.

Inwoners die zich voor 31 december online of aan onze loketten registreren als orgaandonor, krijgen van ons nog steeds een leuke pannenkoekenplant.  Maak er werk van!

Info: Team Burger – 011 80 80 84