zaterdag 26 oktober 2019

Rackets and bats for life Slagkracht voor de Droomboom


Hebad BC, TTC Smash Heusden en TC Heusden hebben de handen in elkaar geslagen voor het goede doel. Samen brachten  ze vandaag een racketsportevenement voor “Music for Life” dat geheel uitverkocht is..Een initiatief van “Studio Brussel” dat zijn hoogtepunt kent tijdens de “warmste week” vlak voor Kerstmis.
Zo gaf onze burgemeester Mario Borremans het voorbeeld en nam het op tegen Chris Linders voorzitter Hebad (samen op de foto) zowel op de tafeltennis en de badminton. Medeorganisator Julien Nys (middelste foto klein onder)  was een tevreden man dat dit evenement zoveel deelnemers kent en een waar succes is geworden.

Het goede doel dat hiervoor was gekozen is: “ De Droomboom vzw ”.
Even voorstellen
De Droomboom vzw wil vrijetijdsbesteding toegankelijk maken voor ALLE kinderen van 0 tot 12 jaar in de wijk Berkenbos.
Er is een tekenacademie, een muziekproject (Impulse), Franse taalinitiatie, Chinese les, dictie, boksen en circustechnieken!
Ze willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden om kansen te creëren.
Door eigen talenten te ontdekken en zelfvertrouwen te ontwikkelen waardoor ze sterker in het leven staan. Door ouders te bereiken proberen ze meer verbinding in de wijk te creëren. Uniek aan het project is dat het is opgericht door ouders van de buurt zelf en het volledig draait op vrijwilligers. Samen hopen we te bestrijden! Het opzet is om een ontmoeting te organiseren, voor alle sportievelingen , waarbij elk van de drie racketsporten, die op de site van sporthal Olympia gespeeld worden, aan bod komen.
Dus een tornooi waarbij deelnemers het tegen elkaar opnemen in zowel tennis, badminton als tafeltennis.

Om geld in te zamelen voor het goede doel zal elke deelnemer € 10,00 inschrijvingsgeld betalen en voor elk drankje dat jullie nuttigen zal een deel van de omzet naar het goede doel gaan.