zaterdag 12 oktober 2019

Prins Jonny I en Prinses Yana I zijn het nieuwe Prinsenpaar van Limburg

Gisterenavond mocht dan de 5de editie plaats vinden van de verkiezing van het prinsenpaar Limburg in 't Kuipershof. Heel wat carnavalisten woonden dit  show gebeuren bij en genoten van heel deze avond vol met variĆ«teit. Voor de prins was er maar 1 kandidaat maar dan moest hij nog slagen in de opgelegde proeven die  hij moest ondergaan die kandidaat was Jonny Brzyk uit Leopoldsburg. Voor de prinses waren er 3 kandidaturen met name Tanja Vangeel en Yana Segers uit Bilzen en Chantal  Vanloffelt. Toch kandidaat Tanja heeft zich om gezondheidsreden moeten terug trekken.

Heel de show zorgde ervoor dat de aanwezigen mochten genieten van een fantastische avond met veel lachen en plezier. Droom, Lach en leef zorgt er steeds voor dat de animatie bijzonder goed in elkaar zit. Zo mocht dan Prins Jonny en Prinses Yana Segers verkozen worden tot het nieuwe Prinsenpaar van Limburg. En Chantal & Tanja
 hebben nu reeds hun kandidatuur gesteld voor de volgende editie van Prinsen van Limburg.

Op zondag 03 november  mag je u verwachten aan de verkiezing jeugdprins(es) van Limburg in 't Kuipershof. De deuren gaan open om 13 uur en de verkiezing start om 14u11.
Op de foto zien we Prins Jonny I van Limburg, in het midden G
ioia kandidaat voor jeugdprinses van limburg, en uiterst rechts Prinses Yana I van Limburg