vrijdag 11 oktober 2019

ESMÉ BOS & BART VOET ‘Concert Magiq’ / voor iedereen vanaf 2,5 jaar / première

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet maken voor hun nieuwste voorstelling een wonderlijke muzikale reis voor kleuters. Liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, de zolder van opa en oma, de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.

Bos & Voet gaan in ‘concert magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat de allerkleinsten zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch. Het belooft opnieuw een pareltje te worden!

Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. (De Standaard)

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe. www.bos-voet.be Tickets kosten €8/€7/€6 en zijn te verkrijgen via www.muze.be