woensdag 2 oktober 2019

Carpoolparking wordt schoongeveegd

In de nacht van 11 op 12 oktober
Agentschap Wegen en Verkeer zal in de nachten van 4 op 5 en 11 op 12 oktober de carpoolparkings in Limburg reinigen. Om grondig en efficiƫnt te werk te kunnen gaan, geldt tijdens de reinigingswerken een parkeerverbod. Door de werken over 2 nachten te verspreiden, blijven telkens andere carpoolparkings beschikbaar als alternatief. Tijdens de voorjaarsreiniging op de Limburgse carpoolparkings in maart, werd in totaal 4,8 ton veegvuil geruimd.
De reiniging gebeurt grotendeels met een grote borstelwagen. Om de parking efficiƫnt en doeltreffend te kunnen reinigen, is het belangrijk dat die volledig leeg is tussen 20.00 uur en 6.00 uur. Daarom kondigt het agentschap deze reinigingswerken intensief op voorhand aan.
Tijdens de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober 2019 reinigt het agentschap de carpoolparkings: Halen, Hasselt-Zuid, Houthalen, Paal (Beringen), Tongeren.
Tijdens de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 oktober 2019 zijn de volgende parkings aan de beurt: Diepenbeek, Heusden-Zolder, Lummen, Maasmechelen.