woensdag 11 september 2019

Rolstoelatlete Marieke Vervoort wil nog één wens.

Rolstoelatlete Marieke Vervoort wil  donderdag 12 september nog één wens in vervulling zien gaan. Met een racewagen over circuit scheuren. Marieke Vervoort 40 jaar lijdt en strijdt tegen een ongeneeslijke spierziekte.

We hebben Marieke nog ontmoet op de Nacht van de Atletiek op De Veen in Heusden-Zolder. Daar had ze een tipje van de sluier gelicht over haar ultieme wensdroom. Zo kwam ze tijdens een optreden van Stan van Samang in contact met de vader van Niels Lagrange en werd er over haar droom gesproken. Mijnheer Lagrange zag het wel zitten en schakelde zijn vaste partners in. Niels Lagrange, een ervaren racepiloot wil Marieke helpen met haar droom waar te maken. Indien haar gezondheid het toelaat zal ze plaats nemen in de supersnelle Lamborghini van Niels Lagrange. Maar alles hangt af van haar gezondheid op de moment zelf.

Alle kosten zijn rond en de overschot gaat naar een goed doel van Marieke. ook de organisatie wil een steentje bijdragen. Zij hebben contacten gelegd met Tom Boonen en Niels Destadsbader om langs te komen. Tom Waes zal dan weer een videoboodschap overbrengen. Philip Goedtkindt, manager van Niels Lagrange" Marieke is een inspiratiebron voor veel anderen en een speciaal iemand. Wij hopen met zijn allen dat ze haar die dag goed voelt en haar wens kan vervullen". Met dank aan Joseph Bams voor deze info en foto