maandag 30 september 2019

Samen Veerkrachtig in BoektIn Boekt heeft men de afgelopen dagen heel wat werk verzet met de vele spreuken op de ramen aan te brengen. Dit is in de Abdijstraat, de Driesstraat en de Meylandtlaan (Kleine Lust tot en met C-Systems)

Boekt heeft een groot draagvlak om positief in te zetten rond Veerkracht.
Zo kreeg Mieke van een jonge vrouw uit de Abdijstraat een smsje "Leuk thuiskomen met een mooie spreuk op je raam🙂",  en er spraken heel wat mensen  Mieke sindsdien aan hierover dat dit een mooi initiatief is.
Warme buurten zijn nog niet volledig uitgestorven! Boekt is er nog eentje!
Ook de handelaren waren enthousiast! De dame van Hairdelicious, zei dat ze helemaal blij werd van haar spreuk op haar vitrine te zien! Ze zei dat ze al langer bezig is met toffe spreuken en dat ze deze actie geweldig vindt. Ze gaat zich een eigen krijtstift aanschaffen en dit vaker een inspirerende quote voor haar klanten schrijven! 

Voor onze werkgroep "Boekt Preventief Gezond" zijn we nog op zoek naar dames en heren om mee te participeren! De actie werkt dus! … maar dat maakt dat we een oproep doen naar actieve mannen en vrouwen die tweemaal per jaar hun steentje willen bijdragen aan een gezond Boekt!

Deelnemers:
Abdijstraat 4 16 18 19 20 26 28 41 42 48 50 56 60 61 65 
Driesstraat 10 24 28 
Meylandtlaan: C-Systems, dagbladhandel Miranda en Kurt, Hairdelicious, kebap Venus, brocanterie Déjà Vu, bvba Sealprof en doen er nog heel wat mee met de posters (degenen die nog toestemming van de zaakvoerder moesten vragen) Okay, Koriander, Tre Donne,... Met veel dank aan Mieke Donders voor dit genomen initiatief in Boekt