dinsdag 17 september 2019

Domein Bovy Foodtruckfestival Chef on Wheels 21 & 22 sept


FOODTRUCKFESTIVAL “ CHEFS ON WHEELS “ HEUSDEN–ZOLDER - het rondreizende foodtruckfestival “ Chefs on Wheels “ komt in het weekend van 21 tem 22 september 2019 naar HEUSDEN-ZOLDER. Het festival strijkt neer op DOMEIN BOVY, Galgeneinde 22 te Bolderberg.

DOMEIN BOVY wordt twee dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes. Sinds de start in 2015 is het foodtruckfestival uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie. “Als gemeente HEUSDEN-ZOLDER zijn we erg tevreden dat het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” te gast is in onze mooie gemeente.

Als gemeentebestuur ondersteunen we het evenement logistiek en stellen we deze unieke locatie ter beschikking. We kijken er alvast naar uit en zijn er van overtuigd dat het een groot volksfeest zal worden.” klinkt het vanuit de gemeente. Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

“Chefs on Wheels” is meer dan alleen streetfood”, aldus Nadia & Rikky , organisatoren van het foodtruckfestival. “Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.” “Chefs on Wheels” is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis. “Het leuke aan “Chefs on Wheels” is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”. Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival “Chefs on Wheels” een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.

Locatie: DOMEIN BOVY - GALGENEINDE 22 TE 3550 HEUSDEN-ZOLDER Data & openingsuren: * 21 SEPTEMBER: 12 u - 22 u - live band & DJ * 22 SEPTEMBER: 12 u - 21u - Live band Meer info op https://www.chefsonwheels.be