zaterdag 28 september 2019

ARTIESTENshow op het Braderieplein


De Artiestenparade in de feesttent op het Braderieplein was een succes vanavond. Het mindere weer kon de pret niet derven in de verwarmde feesttent. De ene artiest na de andere passeerde de revue en misschien minder publiek maar een goede sfeer in de feesttent.  Hoogtepunt van de avond lag toch wel bij Paco de charmezanger uit eigen streek. Hij vertelde dan ook dat het 30 jaar geleden was dat Paco zijn eerste stapjes in de muziekwereld zette in deze tent. Toen was het de Play-Back Show waar Paco Salim Seghers en Luc Steeno imiteerde. Nu 30 jaar later sta ik hier weer voor eigen publiek en met mijn eigen repertoire en voor eigen volk en dat geeft toch steeds weer iets speciaals. Zijn krachtige en vaste stem aanhoudend in de hoogte dat geeft  een mens rillingen doorheen zijn lichaam. Wil je Paco nogmaals horen dan moet je  op zondag gaan naar de tent en podia bij Drankenhal Bartels.

Nog zo een opvallende persoonlijkheid op het podium met name Steven Lambert, hij stal de show met zijn eigen repertoire en evergreens van vervlogen tijden. De mensen in de feesttent zongen mee en zo maakte hij zich tot de lieveling van de avond. Steven Lambert heeft altijd in de muziekwereld gezeten als zanger maar ook als presentator en technieker van Bob Marjan Berger en Johnny White en Liliane St- Pierre. Steven is pas beginnen zingen van zijn 21ste jaar


Siham  de Lummense kwam vorig jaar op de proppen met een eerste single. "Bailame" en het succes liet niet lang op zich wachten.Haar publiek en fans waren zot van haar debuut op Radio en TV. Maar haar fans waren ondertussen laaiend enthousiast met de opvolger van formaat ""La Dura "" werd de mooie opvolger  in maart van dit jaar dit in een samenwerking met Daniel Lopez. Siham geeft zich op de podia in de feesttent met zang en dans en blijft steeds aardig en vriendelijk voor iedereen.