maandag 11 februari 2019

COUYON Gin met de exclusieve verdeler Tony De Greeve


We geven even de geschiedenis van Couyon Gin  mee aan jullie.
Op een avond is Peter Daenens de stichter van Couyon Gin dronken thuis gekomen van zijn stamkroeg.Hij vertelde zijn vrouw dat hij zelf gin ging maken, Petra lachte eens even en zei dat hij dat zeker moest doen. Op dat moment had Peter een hoge job bij FedEx maar deze was hij een beetje moe aan het worden!
De volgende dag is hij boeken beginnen lezen en te experimenteren met gin!De naam van de gin was al in de stamkroeg gevallen, vrije vertaling van het kaartspel Kwajongen de Couyon!
Daarvoor staan de kaarten ook op ons logo.

De Gin :
Couyon Rare Belgian Compound Gin wordt gemaakt volgens de Cold Compound metode.
12 Botanicals worden geweekt in 96% alcohol. Na de maceratietijd worden de kruiden, bessen, wortels en schillen uit de vloeistof gezeefd. De Gin wordt dan verdund tot 40% alcohol en drie maal gefilterd door actieve houtskool.

Het resultaat is een verassende Gin met een volle smaak, te genieten in een Gin-Tonic, een coctail of puur, met of zonder ijs.

De 12 botanicals zijn: Jeneverbes, Corianderzaad, Engelwortel, Liswortel, Cassia wortel, Zoethout, Citroengras, Cardemonpeulen, Vanillestokken, Zwarte Peperbollen, Zeste van Roze Pompelmoes en de Noord Italiaanse Citrusvrucht Bergamot, hiervan gebruiken we de gedroogde schil.

Het is deze Bergamotschil die aan de Couyon Gin zijn unieke smaak geeft.
Meer info kan je vinden op :
www.gustospirits.com of op website www.couyongin.com
Of neem contact op met : Tony De Greeve 047161233
Orange Business Consultant SmartSN Senior Consultant De Greeve Tony Jef Koningslaan, 7B 3500 Hasselt Gsm : 0471 60 12 33 tony@tdgsolutions.be tonydegreeve@bespaarenvergelijk.be www.bespaarenvergelijk.be