donderdag 11 oktober 2018

""TARZAN & JANE"" vandaag voor de pers de deuren open en zaterdag opening voor publiek



Vanmiddag was dan de pers uitgenodigd om ""TARZAN & JANE "" te gaan bezichtigen en kennis te maken met de grootste binnen en buitenspeeltuin van de Benelux. Op een 4 maand tijd is heel dit gebouw en inrichting gerealiseerd. Buitenspeeltuin  is mooi aangelegd en nieuwe beplanting aangebracht.

Caroline en Filip hebben zeker al hun tijd en energie hierin gestoken om alles in de vooropgestelde tijd te kunnen realiseren. PROFICIAT voor dit mooie project in Heusden-Zolder te plaatsen en te zorgen dat we hiermee op de kaart komen.
HIER KAN JE HET GEHELE PERSBERICHT NALEZEN
Meer info Caroline Carpentier +32(0)474 93 60 44 caroline@tarzanenjane.be   www.tarzanenjane.be

Nu zaterdag 13 oktober  is er de officiĆ«le opening
Tarzan & Jane is gevestigd in de M. Scheperslaan in Heusden-Zolder.
De speeltuin is open iedere woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag (10-20u).
Ook iedere dag tijdens de schoolvakanties (10-20u) en op feestdagen kan je bij Tarzan & Jane terecht. De buitenspeeltuin is gratis. Het tarief voor de binnenspeeltuin bedraagt 11 euro voor kinderen tussen 2 en 12 jaar, inclusief de indoor mini-golf en een jeton voor de game room. Volwassenen hebben gratis toegang en betalen voor de activiteiten (mini-golf en voetbalgolf) 8 euro. Er is een ruime parking op het terrein. Als deze toch volzet geraakt, wordt er een gratis shuttlebus ingelegd naar een extra parkeerterrein in de buurt.